BRONZARE ORGANICA

Poarta un bronz natural si sanatos tot timpul anului cu bronzarea organica o metoda sigura pentru un bronz perfect si de lunga durata cu o solutie organica din ulei de Argan si Aloe Vera.

O metoda 100% naturala si sigura de bronzare care te ajuta sa eviti imbatranirea pielii,
aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii.

Bronzarea organica consta in pulverizarea unei solutii speciale pe suprafata pielii tale. Solutia folosita are la baza DHA – dihidroxiacetona, o monozaharida care in contact cu pielea duce la o reactie chimica rezultand melanoidina, similara la culoare cu pigmentul melanina produs de piele in bronzarea naturala.
Bronzarea cu DHA este o reactie a celulelor moarte de la suprafata pielii care are drept rezultat o colorare cu aspect de bronz.

Poți arăta ca proaspăt întoarsă dintr-o vacanță exotică tot timpul anului. Fără solar! Bronzul organic este obținut prin pulverizarea unei soluții de bronzare bogată în ingredienți de hidratare (Aloe Vera) și anti-age (Matrixyl®) pe întreg corpul.

Contactul dintre soluţia de bronzare și aminoacizii de la suprafața pielii colorează primul strat de celule, obținându-se astfel nuanța de bronz dorită.

Apelând la procedura de bronzare organică, nu riști îmbătrânirea pielii, apariția ridurilor sau a altor probleme de sănătate ale pielii. Mai mult decât atât, eventualele arsuri pe care le poți suferi în urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate.

O sedință de bronzare durează între 10-30 minute (în funcție de zonele supuse bronzării), iar efectele sunt vizibile progresiv, în circa 8 ore de la aplicare. Pentru a obține o bronzare uniformă și de durată, este recomandată exfolierea pielii înainte de aplicarea soluției.

Loțiunea de bronzare organică are un pH echilibrat, asigurând uniformizarea culorii pe piele, fără pete sau dungi. Concentrația de DHA este minuțios analizată în laborator pentru a stabili exact procentajul necesar pentru a colora pielea fără a dăuna în vreun fel epidermei, fără a usca sau lăsa pete.

Contraindicații: psoriazis, eczeme, răni deschise.

Pentru acuratetea rezultatelor va rugam sa nu va machiati in momentul in care va prezentati la dermoanaliza (fond de ten, pudra, etc.)

De asemenea este indicat sa nu folositi nici un fel de crema inaintea analizei.

Înaintea sedinței de bronzare organică:

 • exfoliați pielea cu o zi înainte de aplicare. Aveţi grijă la zonele cu piele aspră precum genunchii, coatele, încheieturile și tălpile; se recomandă un peeling energic, aplicat pe toate zonele corpului, inclusiv față (malai, zat de cafea – acestea nu vor lăsa urme de crema din peelingurile normale bazate pe creme cu particule abrazive)
 • înaintea sedinței de bronzare organică faceți duș; nu utilizați gel de duș sau loțiuni de corp emoliente în ziua aplicării soluției de bronzare organică, deoarece acest lucru reduce rezultatul final
 • înaintea ședinței de bronzare organică pielea trebuie să fie perfect uscată
 • la nivel facial este necesară o demachiere profundă înaintea ședinței de bronzare organică
 • îmbrăcămintea cu care veniți la salon trebuie să fie de culoare închisă și ceva mai largă
 • recomandăm efectuarea epilării înainte cu o zi pentru a oferi porilor ocazia să se închidă sau dupa ce bronzul a dispărut
 • nu se va folosi deodorant sau parfum înaintea sedinței de bronzare organică, precum și în timpul de acționare a acesteia (8 ore)

După terminarea sedinţei de bronzare organică:

 • imediat ce aţi încheiat aplicarea lotiunii de bronzare trebuie sa lasati pielea sa se usuce integral. Va asiguram ca lotiunea se va usca pana plecati din salon. Masura de precautie: nu va udati pielea minimum 8 ore de la incheierea sedintei de bronzare organica. Cea mai buna alegere este sa faceti dus dimineata urmatoare
 • nu este recomandat să se poarte îmbrăcăminte mulată pe corp înainte de primul duș (la minimum 8 ore de la ședința de aplicare)
 • vă recomandăm, ca între etapa de aplicare a loțiunii de bronzare și cea de duș să nu faceți efort, activități sportive, saună sau înot. Nu vă îngrijorați dacă la duș se ia o parte din loțiunea de bronzare – aceasta reprezintă o etapa din procesul de bronzare, pielea dumneavoastră va continua să se bronzeze până la 8 ore după încheierea ședinței de bronzare organică
 • utilizați de două ori pe zi loțiune de corp emolientă după ce ați făcut duș. Acest lucru reduce rata de exfoliere a pielii și bronzarea va rezista mai mult timp
 • luați în considerare, dacă doriți să vă păstrați cât mai mult timp culoarea, evitarea băilor prelungite, tratamentele cu apă termală și înotul pe perioade prea mari de timp. De asemenea, se recomandă evitarea produselor exfoliante pentru ten și piele, efectuarea ședintelor de împachetare, masaj, UCW. Electrostimularea nu prezintă contraindicații, după ședință se pot aplica creme hidratante, în schimbul celor cu efect termic
 • vă rugăm să aveţi în vedere că bronzarea are loc treptat. Tenurile mai deschise se bronzează mai încet, fiind necesare mai multe ședinte pentru o pigmentare mai accentuată. Se poate face a doua ședință chiar în ziua imediat următoare, însă fără a mai aplica peelingul corporal. Se pot face mai multe ședințe într-o săptămână, până ajungeți la bronzul dorit. Nu uitați că celulele epidermei se regenerează o dată la 7-9 zile, moment în care este indicată efectuarea unui nou peeling energic pentru eliminarea celulelor moarte, ulterior putând să vă programați la o nouă sedință de bronzare organică